Πρόληψη προβλημάτων υγείας στα παιδιά

ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΟΕΝΔΟΝΡΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Η Παιδοενδοκρινολογία είναι ίσως η πιο ολιστική υποειδικότητα της παιδιατρικής.
Από την νεογνική ηλικία ως και την ολοκλήρωση της σωματικής αύξησης και εφηβικής ωρίμανσης.
Αναλύοντας το τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται το παιδί σας, δημιουργώντας ηλεκτρονική εικόνα των καμπυλών αύξησης, όχι μόνο ύψους, βάρους και περιμέτρου κεφαλής, αλλά και height velocity, weight velocity και BMI, με μία σωστή φυσική εξέταση και ακριβείς μετρήσεις από τους εκπαιδευμένους επιμελητές μας, την κα Δερμιτζάκη και τον κ. Κλεάνθους, και με εύστοχη λήψη του ιστορικού, μπορούμε να ανιχνεύσουμε ουσιαστικά προβλήματα υγείας ή διαταραχές, που εύκολα μπορεί να διαλάθουν, ή ακόμα καλύτερα να σας διαβεβαιώσουμε για την άριστη υγεία του παιδιού σας, να σας δώσουμε συμβουλές και οδηγίες σωστής διατροφής και να σας ενημερώσουμε για τις προοπτικές της αύξησης καθ' ύψος και της εφηβικής ωρίμανσης του παιδιού σας.
Όλα αυτά προσφέρονται με την προσωπική μου εγγύηση, από ανθρώπους που εγώ ο ίδιος έχω μαζί με τον Καθηγητή Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας Αναστάσιο Παπαδημητρίου, τους οποίους έχουμε εκπαιδεύσει και φυσικά βρίσκομαι κοντά τους σε κάθε τους βήμα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για πρωϊνά ραντεβού 9 πμ - 3 μμ.

Επιμελήτρια Α'

Ελένη Δερμιτζάκη

Παιδοενδοκρινολόγος

Επιμελητής Β'

Κλεάνθης Κλεάνθους

Παιδίατρος

Οι επιμελητές μας έχουν εκπαιδευτεί επί πολλά έτη στην Παιδοενδοκρινολογία από τον Αν. Καθηγητή Παιδοενδοκρινολογίας Αναστάσιο Παπαδημητρίου στο Αττικό Νοσοκομείο και εμένα προσωπικά.
    Η
Ελένη Δερμιτζάκη ολοκλήρωσε 3 χρόνια εκπαίδευσης και άσκησης ως έμμισθη Πανεπιστημιακή Υπότροφος, και είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην Παιδοενδοκρινολογία.
    Ο
Κλεάνθης Κλεάνθους και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ στην Παιδιατρική Ενδοκρινολογία και με διαδέχθηκε στην Γ΄ Παιδιατρική Κλινική ως Πανεπιστημιακός Υπότροφος. Έχει και εκείνος ολοκληρώσει πάνω από 3 χρόνια εκπαίδευσης στην Παιδοενδοκρινολογία εκτός της ειδικότητας.

Pediatric Endocrine Clinics
Παιδιατρική-Εφηβική -Νεογνική Ενδοκρινολογία & Διαβήτης

Λ. Κηφισίας 58 & Δελφών, Μαρούσι, 15125

e-mail: info@pedoendo.gr

www.pedoendo.net

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Linked_in_alt.png

© 2018 | Pediatric Endocrine Clinics, Δρ. Δημήτρης Θ. Παπαδημητρίου

Made by  stoixeiagra